søndag 9. januar 2011

Sleipe selgere på ferde - vær på vakt!

180.no og nettkatalogen.no sikrer overskuddet gjennom aggressivt og useriøst salg. De ringer intetanende foreninger eller innehavere av småfirma, og ber dem "registrere seg". Plutselig har man signert en kontrakt som koster flere tusen i halvåret.

En av de verste lurendreierne kaller seg Henrik Aharoni. Godt råd: dersom du blir oppringt av denne Aharoni eller andre rævhål fra 180.no - be dem dra dit pepperen gror eventuelt be dem steike i helvete. Kjøp for all del ikke annonse av disse sleske haiene. Denne Aharoni er flere ganger omtalt som svindler og løgner. Dersom noen skulle finne på å tømme bæsj i postkassen til dette krapylet (som bor i Oslo), vil jeg smile fornøyd.

Daglig leder for svineriet heter Øyvind Rast Bangsund. Denne parasitten presterte i følge skattelistene å tjene over 2 mill og har skrapet sammen en formue på minst 8 mill. Han bor i Oslo, i tilfelle noen har hundebæsj til overs.

Les om andre kataloghaier som må settes i fengsel for sin "salgsvirksomhet".

Rapporter falske fakturaer til politiet, Finanstilsynet og til NHO.

Svindelopplysningen.

15 kommentarer:

 1. Henrik Aharoni
  Bekkefaret 7 I
  0280 Oslo

  Bor selvfølgelig på Oslo's beste vestkant.

  SvarSlett
 2. Søk på "180.no Uetisk Salgsteknikk" og trykk "Liker"
  Jeg ble svindlet idag...:-(

  SvarSlett
 3. Svindlet for en stund siden tror jeg. Fikk ihvertfall inkassovarsel i dag på 7000. Uten å ha mottat noe før.. Har aldri rørt denne tjenesten:S

  SvarSlett
 4. Stiller meg i rekken av de som kjenner til denne Henrik Aharoni. Etter min mening er måten han jobber på uetisk, aggresiv og direkte løgnaktig.

  Han har ringt og fått det til å virke som om en oppføring i 180.no er en plikt for alle næringsdrivende. Da er det vanskelig å takke nei. Det stemmer så klart ikke at 180.no Nummeropplysningen er noe slags lovpålagte greier.

  Etter min mening er dette en ubrukelig tjeneste. En god webside for eget firma har mye mer verdi.

  Vær på vakt hvis 180.no ringer deg og særlig også Henrik Aharoni. Si med en gang at du ikke ønsker noe som helst av dem, hverken på telefon eller per post. Så legger du på!

  SvarSlett
 5. Ad. katalogtjenesten 180.no - Oppsigelse 21.06.2013 - Kundenummer 1297673 - Faktura 803357 og Inkassovarsel fra Lindorff 3506561


  Til: 180.no
  Kopi til: Internett, Facebook, Forbrukerombudet, TV2 hjelper deg (kanskje :), Forbrukerinnspektørene (FBI), Varslingslisten hos: Virke, NHO, NARF, Finans Norge, NSR, Bedriftsforbundet, Lars Sommervold


  Jeg inngikk muntlig avtale med en telefonselger fra 180.no om å prøve tjenesten i 6 måneder fra 5. desember 2012.

  Nå viser det seg at dere mener at dere kan fornye avtalen uten min aksept. Det er ikke riktig og dette kan jeg ikke akseptere.

  Tjenesten fra dere har vært 100% unyttig for meg og den er sagt opp!!!!

  Da jeg fikk faktura for ny periode 18.6.2013 sendte jeg umiddelbart oppsigelse 21.06.

  Dere hevder at denne oppsigelsen kom noen dager for seint.

  Jeg har ikke mottatt bekreftelse på oppsigelsen og ber på nytt om det.  Dere har ringt meg og vi har snakket sammen.

  Dere har over telefonen presset meg til å betale for en ny 6 måneders periode (ca. 1200 kroner) og dere bruker Lindorff som utpressings agent.

  Dere har likevel valgt å sende 2526 kroner pr. 14.07 til varsel om Inkasso via Lindorff.

  Jeg har idag betalt inkasso varsel fakturaen til Lindorff fordi utpressingen deres virker :( :( :(  Jeg viser til:

  http://180-no.blogspot.no/2010/05/180no-svindel.html#comment-form
  http://180nettsvindel.blogspot.no/  Det synes tydelig at dere bruker tvilsomme metoder for å få penger fra "kunder" som ikke ønsker eller har nytte av deres tjenester.


  Jeg har ikke akseptert fornyelsen av tjenesten og ber om at dere umiddelbart kreditterer faktura 803357 og sletter inkassovarsel 3506561.


  Jeg håper at dere blir eksponert for tvilsomme metoder og avtaler

  (Ref.
  1. Inngåelse av avtale
  1.1. Avtalen anses inngått når Kunden har bekreftet ordre og/eller leveringsvilkår pr telefaks, e-post, post, Internett eventuelt etter mottatt ordrebekreftelse hvis avtalt.
  1.2. Leveransen er gjennomført og levert når ID og passord er sendt Kunden per telefaks, e-post eller post. Leveransen av andre tjenester og produkter som ikke benytter brukernavn og passord, anses gjennomført når disse er gjort tilgjengelige for Kunden.
  1.3. Avtalen gjelder for periode som angitt i ordrebekreftelsen. Hvis ikke annet er angitt gjelder avtalen for et 6 mnd introabonnement. Korrektur sendes med statistikk per post før ny periode, hvoretter avtalen fornyes pr 12 mnd etter utløp av introperioden.
  1.4. Eventuell oppsigelse av avtalen gjøres skriftlig pr post, e-post eller telefaks innen 21 dager etter at korrektur med statistikk er tilsendt. Oppsigelsen anses som gyldig når Kunden har mottatt skriftlig bekreftelse fra 180 pr post eller e-post.
  Ved fornyelse av avtalen vil gjeldene priser legges til grunn for videreføring av avtalen. Priser finnes til en hver tid tilgjengelig på Internett og kan tilsendes per telefaks, post eller e-post hvis ønskelig
  )


  og jeg håper at deres virksomhet forsvinner eller går konkurs!!!!!

  SvarSlett
 6. Min medeier som tar seg av våre fakturaer spurte meg om hvorfor jeg hadde bestilt 180.no. Jeg har aldri bestilt dette, men likevel fikk firmaet "ordrebekreftelse" i mitt navn. Det hadde da gått så lang tid at 180.no mente vi måtte betale for 6 måneder.

  Jeg måtte true med politianmeldelse både skriftlig og muntlig før jeg endelig kom til en leder der som godtok å slette oss.

  SvarSlett
 7. Det er helt klassisk metode blant kataloghaiene

  SvarSlett
 8. Kataloghaier
  http://www.dinside.no/902117/slik-lures-nordmenn-av-kataloghai
  http://www.varslingslisten.no/varslingslisten.htm
  http://e24.no/jobb/kataloghai-bondefanger-kunder/10013048

  SvarSlett
 9. Hvis en nettopp har vært i kontakt med disse selgerene , kan en angre i ettertid , 14 dager eller lign ?

  SvarSlett
 10. Hvordan får man tak i dem? Noen som har et nummer og e-post? En Stian Nilsen ringte meg i går!

  SvarSlett
 11. kontrakten fornyes etter prøveperioden om dere ikke sier opp før tidsfristen. enkelt og greit, sånn er det de fleste steder. haha

  SvarSlett
 12. Så du mener denne halvkriminelle virksomheten er helt grei?

  SvarSlett
 13. Øyvind Rast Bangsund er mannen dere bør ta for dette!

  SvarSlett
 14. Hold dere unna 180.no! Ett halvt års kontrakt blir automatisk fornyet til ett år, og om man ikke sier opp innen fristen må man betale ut hele perioden....

  SvarSlett
 15. hvem sier at man må betale fakturaen. har man aldri gått med på avtalen, så har man vel ikke noe avtale. man kan ikke bare sende en faktura og si betal, fordi de har laget en ordre bekreftelse som en kanskje aldri har godtatt.

  SvarSlett