søndag 15. desember 2013

Intermedia AS - svindel satt i system

Pass dere for Intermedia AS. De ringer opp folk med annonser på Finn.no og tilbyr seg å sørge for at båten, bilen eller motorsykkelen din blir solgt innen 14 dager, ellers betaler du ingenting, lover den sleipe telefonselgeren. Faktura får du uansett og nekter du å betale fordi de bryter avtalen, ja så får du uansett purring med inkassovarsel.

Intermedia AS er klassisk katalogsvindel. De driver bare tilsynelatende innenfor lovens grenser, i realiteten er dette svindel og fanteri satt i system. ALDRI betal for tjenester som ikke er utført. Ikke nøl med å sende klage til Forbrukerrådet. Ikke nøl med melde svindlerne til Politiet dersom de forsøker å true deg til å betale.
 Svindlernes frontfigur Sigbjørn Rivelsrud

Intermedia har kontoradresse Møllergata 4 i Oslo. Kontaktperson er Sigbjørn Rivelsrud. Rasshølet Rivelsrud liker tydeligvis ikke å snakke med media, så han sender i stedet advokat. Det store revisjonsselskapet BDO godkjenner regnskapet i svindelbedriften.

3 kommentarer:

 1. Denne svindelbedriften sender ut regninger på "avtaler" som ikke er inngått og tjenester som ikke er mottatt. Når du gjør de oppmerksom på forholdet skylder de på "systemfeil" og lover å rette opp feilen. Noen uker etter får du inkassovarsel. Kort tid etter er saken gått til inkasso (Sergel).
  Dette er noen drittsekker som lever etter prinsippet "går det så går det". Det triste er at de stort sett henvender seg til ungdom som uten erfaring er mer sårbare.
  Tar du kontakt med svindelbedriften får du ikke navnet på saksbehandler. Noe som er med å understreke useriøsiteten.
  Helt utrolig at ikke samfunnet klarer å utrydde denne type virksomheter som totalt mangler moral og forretningsetikk.

  SvarSlett
 2. Har vert utsatt for samme bedriften, ringer dem får du til svar at de har systemfeil og lover å rette dette opp.

  SvarSlett
 3. Har vert utsatt for samme svindelbedriften,fikk faktura iposten klagde fikk kreditnota, men etter en stund kom det ny faktura bare med annet faktura
  nummer har klagd på den og ble lovet kreditnota får se. De skylder på systemfeil, men det er bare tull ikke ha noe med dem å gjøre. Sender saken til forbrukerrådet så for dem ta seg av dette.

  SvarSlett